Over Haarlem

Orgelstad

Alles over Haarlem.. 

... kan gevonden worden op de website van de VVV Haarlem.

Tijdens uw verblijf kunt u niet alleen genieten van alles wat het Orgelfestival te bieden heeft. De Haarlemse musea Frans Hals en Teylers zijn internationaal befaamd om hun collecties en spraakmakende tentoonstellingen.

Ook op culinair gebied heeft Haarlem veel te bieden. De horeca biedt een grote verscheidenheid aan sfeervolle restaurants, oude proeflokalen, grand cafés, mondaine brasserieën en wijnbars. Liefhebbers van charmante antiek- en curiosawinkeltjes, boekhandels, trendy modezaken, exclusieve woonwinkels en bijzondere speciaalzaken kunnen in Haarlem hun hart ophalen.

Een wandeling door de binnenstad van Haarlem is een belevenis. De prachtige monumentale omgeving ademt de sfeer van de Gouden Eeuw en het typische Hollandse dorpsgevoel is bewaard gebleven. Alles ligt op loopafstand en is uitstekend bereikbaar. Of verken de stad en omgeving met de fiets die u tijdens dit verblijf ter beschikking staat. Een oer-Hollandse beleving!

En last but not least: Amsterdam en het strand liggen op 15 minuten reisafstand per trein.

Bezoek het historische centrum van Haarlem én de Grote Kerk met het beroemde orgel alvast virtueel op de website Haarlemtoer.nl.