Guesthouses

needed!

This page is only available in Dutch

Het Christiaan Müller-orgel in de Grote of St.-Bavokerk in Haarlem is over de hele wereld beroemd en heeft een enorme aantrekkingskracht op organisten uit de hele wereld. Zo’n 75 cursisten, allen professioneel organist of in de laatste fase van hun muziekstudie, komen vanuit de hele wereld naar Nederland, vanuit de Verenigde Staten tot Nieuw-Zeeland, Duitsland tot Spanje en Brazilië tot Zuid-Korea. Hun doel: deelnemen aan de Internationale Zomeracademie, die in de tweede helft van juli rondom de Bavokerk wordt georganiseerd.

Voor de internationale cursisten van de Zomeracademie zijn we altijd op zoek naar gastadressen. Woont u in Haarlem, of iets daarbuiten maar kunt u een leenfiets aanbieden of is er een goede OV-verbinding naar het centrum van Haarlem? Bent u van nature een gastvrij persoon, vormt Engels geen probleem en heeft u tussen 17 en 30 juli een kamer (of misschien wel meer kamers) beschikbaar waar u met plezier een of meer organisten uit het buitenland wilt laten verblijven? En kunt u uw gast(en) elke ochtend een lekker ontbijt voorzetten? We horen het graag!

Als u een of meer van onze gasten wilt herbergen, dan ontvangt u daarvoor uiteraard een vergoeding, en u mag twee vrijkaarten uitkiezen voor een Festivalconcert naar keuze.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via office@organfestival.nl!

 

Organisten die gebruikmaken van gastadressen zijn doorgaans erg blij met het persoonlijke contact. Ze verblijven het grootste deel van de dag bij de lessen; alleen voor de overnachting en het ontbijt rekenen ze op u. Hoogst zelden gaat er iets mis. Mocht er onverhoopt een misverstand of iets dergelijks ontstaan waar u met de gast niet uitkomt, dan zijn we steeds bereikbaar en nemen we direct contact met u en met de betreffende gast op. Mocht het niet anders kunnen, dan zorgen we dat de gast elders wordt ondergebracht.
Het Internationaal Orgelfestival wil graag bemiddelen, maar kan geen aansprakelijkheid op zich nemen voor als er schade ontstaat.